Nutritionist online

diete personalizate

Medic primar nutritionist – online

 medic nutritionist online

Nutritionist online se adresează tuturor acelora care nu pot ajunge la cabinetul noastru din București sau care ne-au vizitat fizic la început ,o perioadă si acum doresc sa beneficieze de aceleași servicii în intimitate, de acasă și fară a fi condiționați de timp .  Oferim astfel , pentru prima dată, posibilitatea de a beneficia de un volum complet de  informatii audio/video incluse in cadrul acestor consultatii online, desfășurate  la distanță . Toate consultațiile online se achită în avans și se desfășoară  pe o platformă securizată, cu acces restricționat.

Avantajele consultațiilor de nutriție online

“Mai mult timp, mai multă libertate, mai multă informație.”

 • Mai mult timp la dispoziția medicului nutriționist. Timp ce va fi folosit pentru a vă investiga în detaliu și pentru a vă oferi cele mai bune sfaturi în conformitate cu preferințele dumneavoastră alimentare.
 • Nu depindeți de o programare, de o oră fixă. Puteți oricând viziona online recomandarea video ce a fost înregistrată pentru dumneavoastră de către medicul nutriționist.
 • Mai multă claritate. Chiar dacă pe moment ați înțeles tot, pe măsură ce zilele trec devine din ce în ce mai dificil să ne reamintim chiar toate detaliile recomandărilor medicului nutriționist. Acum poți revedea oricând, de câte ori dorești consultația video. Astfel prin repetare totul se memorează , se fixează și se înțelege mult mai ușor.
 • Mai multă libertate pentru dumneavoastră. Puteți răspunde la întrebările medicului nutriționist chiar și la miezul nopții și de asemenea puteți audia recomandările acestuia dimineața în drum spre servici. Nu o să mai puteți spune: “Când să mai am timp și pentru asta ?”.
 • Mai multă informație. Aici chiar că aveți cel mai mult de câștigat. De obicei un consult inițial (obișnuit ) de nutriție durează în medie 60 minute. Din acest timp 15-20 minute va fi alocat de către medicul nutriționist pentru a vă descoperi întregul istoric personal patologic, evoluția greutății în timp și pentru a vă cunoaște obiceiurile dumneavoastră alimentare. Stabilirea și discutarea dietei personalizate pe zile și mese durează de obicei cel mai mult – în medie – aproximativ 30 minute. Timpul rămas la dispozitia medicului nutriționist pentru a vă transmite la modul real, informațiile necesare pentru a vă putea restructura în mod corect obiceiurile alimentare este insuficient (10-15 minute). Online posibilitațile sunt infinite. Nemaifiind presat de timp, de pacientul urmator ce își așteaptă rândul, medicul nutriționist va putea înregistra video toate informațiile pe care le va considera necesare. Astfel veți putea înțelege mult mai profund fundamentele și mecanismele intime ce vor sta la baza noului dumneavoastră comportament alimentar.

Cum funcționează-nutritionist online

Consultațiile online audio/video se desfăsoară pe o platformă securizată. Accesul la această platformă este permis doar în urma achiziționării cu succes a unei consultații online. Pe scurt procesul se desfăsoară astfel :

 1.  Se achiziționează o consultație sau un pachet de consultații online.
 2. In urma finalizări cu succes a acestui proces, primiți pe adresa de mail pe care ați folsit-o la achizitia consultației online, un cod de acces precum și linkul unde vă veți putea înregistra. Utilizând codul de acces primit va trebui să vă înregistrați pe platforma securizată a consultațiilor noastre online.
 3. Odată finalizat procesul de înregistrare este necesar să vă autentificați utilizând adresa de mail și parola ce a fost stabilită.
 4. Pasii de la 1-3 vor fi parcuși doar o singură dată . Ulterior, de fiecare dată când veți accesa platforma noastră securizată de consultații online, va fi necesar doar procesul de autentificare.
 5.  După autentificare este necesar să parcurgeți chestionarul de anamneză nutrițională, răspunzând atent și fără grabă la toate punctele importante necesare pentru a ne face o imagine cât mai clară despre obișnuințele dumneavoastră nutriționale. După completarea si trimiterea aceastei analize inițiale urmează o perioada de 2-3 zile necesare medicului nutritionist pentru studierea răspunsurilor dumneavoastră. În urma acestui studiu medicul nutriționist va înregistra video recomandările și sugestiile sale și va elabora dieta personalizată pe o săptămână în conformitate cu preferințele dumneavoastră alimentare. Această înregistrare video va putea fi vizualizată oricând pe platforma noastră securizată, în urma procesului de autentificare, atât timp cât contul dumneavoastra rămâne activ.
 6. După această săptămână de dietă este necesar să completați un nou chestionar unde va trebui să vă exprimați sincer în legătură cu problemele și greutățile apărute în urma dietei precum și întrebările și nelămuririle ce au aparut în săptămâna de dietă pe care tocmai ați finalizat-o. În urma acestui chestionar veți primi o nouă înregistrare video cu recomandările medicului nutriționist și o nouă dietă pe încă o săptămână, atât timp cât contul dumneavoastră rămâne activ și aveți achiziționate consultații de control nutriție care să vă permită aceasta.
 7. Achiziționarea de noi consutații sau pachete de nutriție va face ca acest proces să continuie atât timp cât veți considera necesar sau până când țelurile dumneavoastră în ceea ce privește scăderea în greutate au fost atinse. Vizualizarea consultațiilor video anterioare pe platforma noastră securizată este posibilă doar atât timp cât aveți disponibile consultații de control nutriție achiziționate în avans, perioada de grație fiind de 7 zile calendaristice din momentul primirii ultimei diete personalizate. Daca nu sunt achizitionate în termen de 30 zile calendaristice alte consultații/pachete ce control nutriție vom considera că obiectivele dumneavoastră au fost atinse iar contul va fi închis. În termenul de 30 zile de la expirarea perioadei de grație (7 zile) puteți continua oricând dieta începută achiziționănd noi consulturi de control nutriție, fapt ce vă va permite să vizualizați toate recomandările video primite până atunci.

   Programul nostru este:

Luni :         de la ora 09.00-20.00               Marti :       de la ora 11.00-20.00

Miercuri:  de la ora 08.00-16.00                Joi:            de la ora 08.00-16.00

Vineri:      de la ora 08.00-13.00                 Sâmbătă și Duminică – Închis