Nutritionist online

diete personalizate

Medic primar nutritionist – online

 medic nutritionist online

Nutritionist online se adresează tuturor acelora care din motive obiective nu pot ajunge la cabinetele noastre sau care ne-au vizitat fizic la început ,o perioadă si acum doresc sa beneficieze de aceleași servicii în intimitate, de acasă și la prețuri reduse .  Oferim astfel  pacientilor posibilitatea de a beneficia de consultatii online, desfășurate  la distanță, pe perioada stării de urgență .  Toate consultațiile online se achită în avans după stabilirea detaliilor și încheierea procesului de programare, sunând la recepția cabinetului nostru.

Avem pentru dumneavoastră, două modalitați de consultație online:

          1.   CONSULTAȚII ONLINE AUDIO/VIDEO

          2.   CONSULTAȚII ONLINE PE EMAIL

nutritionist online audio - video

 Nutritionist online Audio/Video

Consultațiile online audio/video se desfăsoară pe pe Skype, Zoom, Whatsapp sau telefon, in funcție de posibilitățile tehnice ale fiecăruia.

CUM FUNCȚIONEAZĂ :     Alegem consultația de nutriție online sau pachetul   care ne interesează, stabilim împreună cu medicul / specialistul data și ora consultației, facem plata și gata. Accesezi cu  3-5 minute înainte de data și ora confirmate prin programare  link-ul de acces primit și apoi participi la consultația ONLINE , în direct cu medicul specialist.

nutritionist online prin email

Nutritie online prin email

Consultațiile online prin email se desfăsoară puțin diferit față de celelalte.

CUM FUNCTIONEAZĂ :     Alegem consultația de nutriție online (prin email) care ne interesează, introducem datele de contact,inclusiv adresa de email, facem plata și gata. Completezi chestionarul online despre stilul tău de viață, alimentație, mișcare, stare de sănătate, preferințe alimentare, dimensiuni corporale. Ne trimiteți analizele medicale (dacă aveți). Primiți apoi pe mail recomandările medicului nutriționist, împreună cu dieta personalizată. Săptamânal ne trimiteți pe email jurnalul alimentației, întrebarile si greutățile cu care vă confruntați, iar specialiștii noștri vă vor răspunde și îndruma, stabilind astfel , dacă se impune o nouă strategie și o nouă dietă personalizată.

   Programul nostru este:

Luni :         de la ora 09.00-20.00               Marti :       de la ora 11.00-20.00

Miercuri:  de la ora 08.00-16.00                Joi:            de la ora 08.00-16.00

Vineri:      de la ora 08.00-13.00                 Sâmbătă și Duminică – Închis