Consultație Diabet Gratuită

în contract cu C.A.s.m.b.

Cabinetul nostru de diabet zaharat este în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate încă din anul  2006

Oferim tuturor celor interesați ajutor specializat în ceea ce privește gestionarea corectă a tuturor problemelor de diabet zaharat prin monitorizare periodică GRATUITĂ  a stării de sănătate precum și prin eliberarea rețetelor de  medicație antidiabetică orală sau injectabilă.

Diabetul zaharat este o boala tacută de cele mai multe ori, evoluând insidios și fară simptome. Din păcate netratat , diabetul zaharat poate cauza complicații grave, cu multiple tropisme (ochi, rinichi, picioare, inimă etc). De aceea este esențial să depistăm cât mai devreme această afecțiune și să facem toate demersurile necesare echilibrării sale.
Stilul așa zis ”modern” de viata , începand de la sedentarism și mergând către alegerile alimentare, predispune către diabet zaharat tip 2

diabet zaharat in contract cu casa de asigurari

Pentru a putea beneficia de o consultație gratuită de diabet zaharat aveți nevoie de:

   1. Card de Sănătate

2.  Bilet de trimitere pentru specialitatea diabet zaharat, de la medicul de familie sau alt medic specialist aflat în relație contractuală cu Casa de Asigurări.

3. Copie după dovada calitații dumneavoastră de asigurat (talon de pensie, adeverință de salariat, copie după dovada plații impozitului pentru cei cu plată directă, adeverință coasigurat , etc.). Verifică aici dacă ești asigurat.

Dacă nu sunteți asigurat puteți alege o consultație cu plată.

Obiectivele noastre principale sunt:

evaluarea factorilor de risc în  diabet zaharat

Evaluarea precoce

Evaluarea precoce a tuturor factorilor de risc (dislipidemie, hiperuricemie, hipertensiune arterială, obezitate, predispoziție genetică, etc.) și corectarea acestora

Gestionarea corectă a diabetului zaharat

Gestionarea corectă pacienților deja diagnosticați cu diabet zaharat tip 1 si 2 prin oferirea unor diete personalizate , adaptate programului de viață , un tratament specific gândit strict individual precum și monitorizarea periodică a eficacității acestui tratament.

diabet zaharat gestational

Evaluarea femeilor însărcinate

Evaluarea femeilor însărcinate în săptămânile 24-28 de sarcină sau de la debut și diagnosticarea și echilibrarea diabetului gestațional

   Programul nostru este:

Luni :         de la ora 09.00-20.00               Marti :       de la ora 11.00-20.00

Miercuri:  de la ora 08.00-16.00                Joi:            de la ora 08.00-16.00

Vineri:      de la ora 08.00-13.00                 Sâmbătă și Duminică – Închis