cele mai importante  diete de slabit

avantaje și riscurile

principalelor diete de slabit

Dieta RINA

Această dieta de slabit se încadrează în categoria dietelor disociate. Aceasta înseamnă că într-o zi poți consuma alimente dintr-o singură categorie: carbohidrați, proteine, etc. și  promite rezultate senzaționale.

recomandarea medicului nutriționist

Dieta DUKAN

Dieta Dukan este una dintre dietele de slabit care promit rezultate rapide, permanente si fără înfometare. Aceasta constă într-un plan alimentar, împărțit în 4 etape, bogat în proteine și sarac în carbohidrați.

recomandarea medicului nutriționist

in curand….

Dieta DANEZĂ

Dieta daneză , ca regim de slabit, promite scaderi în greutate spectaculoase  într-un timp foarte scurt. Aceasta implică reducerea consumului de grăsimi și carbohidrați , cu un aport caloric redus. (maxim 600 de calorii pe zi).

recomandarea medicului nutriționist

In curand

Dieta KETOGENICA

Conceputa in 1924 de Russell Wilder pentru tratarea bolnavilor de epilepsie, presupune reducerea cantitatii de carbohidrati la aproximativ 50 de grame pe zi sau mai putin, cu aport mare de lipide si moderat de proteine.

recomandarea noastră

Mai multe despre dieta ketogenică.

Dieta PALEO

Conform lui Loren Cordain, autorul cartii The Paleo Diet, un regim alimentar bogat in proteine si fibre, similar cu cel al predecesorilor nostri preistorici, te va ajuta sa ajungi la greutatea ideala si sa-ti ameliorezi considerabil starea de sanatate.

recomandarea noastră

Dieta ATKINS

Creată de medicul cardiolog Robert C. Atkins , constă într-un plan alimentar bogat în proteine și grăsimi dar sărac în carbohidrati. Concepută inițial în scop personal, în urma rezultatelor obținute, acesta o recomandă și pacienților săi.

recomandarea noastră

in curand

Dieta MONTIGNAC

Având ca sursă de inspirație bucătăria franceză, dieta de slabit Montignac are două faze importante. Prima, care implică un consum de alimente cu un indice glicemic scăzut, iar a doua, se bazează pe menținerea rezultatelor din etapa inițială.

recomandarea medicului nutriționist

in curand

Dieta DASH

Determină o scădere a tensiunii arteriale fără administrarea de medicamente, a fost aleasă de un grup de experţi în sănătate printre cele mai bune diete de slabit pentru persoanele diagnosticate cu diabet şi pentru o alimentaţie sănătoasă.

recomandarea medicului nutriționist

Dieta DASH, bogată în legume, cereale integrale şi produse lactate cu conţinuturi scăzute de grăsimi, a ocupat primul loc în topul general al celor mai bune diete din lume pentru al cincilea an consecutiv, depăşind dieta Weight Watchers şi dieta mediteraneană.

Dieta Mediteraneană

Dieta mediteraneană se bazează pe ulei de măsline, nuci, fructe, cereale, vegetale şi carne de peşte. Este cunoscut faptul că o astfel de dietă de slabit ajuta la prevenirea bolilor cardiace și este recomandată şi în cazul prevenirii diabetului.

recomandarea medicului nutriționist

Specialiștii noștri nu se vor grăbi niciodată să vă ofere un regim alimentar standard, identic pentru toți .

Postul Intermitent

Intermittent Fasting este un model de alimentație care limitează pe o anumită perioadă de timp (14-16 ore) consumul de alimente. Studiile arată ca postul intermitent reduce factorii de risc pentru diabet , afecțiuni cardiovasculare si cancer.

recomandarea medicului nutriționist

Vă invitam sa cititi articolul nostru despre postul intermitent.

Dieta Japoneza

Are la baza orezul fiert și se bazează și pe consumul de fructe, legume și mult pește. Porțiile însă, trebuie să fie în cantități mici și savurate încet (așadar, în această dietă volumul porțiilor contează și influentează întregul parcurs al procesului de slăbire).

recomandarea medicului nutriționist

Pentru a alcătui o dietă personalizată,

Dieta DISOCIATA

Acest regim alimentar se intinde pe o perioada de 9 zile, perioada in care se mananca alimente diferite. Trei zile se va consuma carne, urmatoarele trei zile doar fructe si legume proaspete, iar in ultimele trei zile doar lactate (dieta 333).

recomandarea medicului nutriționist

Specialiștii noștri nu se vor grăbi niciodată să vă ofere un regim alimentar standard, identic pentru toți .

DIETA MEDICULUI NUTRITIONIST

Singura personalizată dintre principalele diete de slabit

Specialiștii noștri nu se vor grăbi niciodată să vă ofere un regim alimentar standard, identic pentru toți . Pentru a alcătui o dietă personalizată, medicul nutriţionist trebuie să afle o mulţime de detalii despre pacient – informaţii despre stilul său de viaţă, obiceiuri alimentare, stare de sănătate, alergii şi intoleranțe alimentare, preferinţe alimentare, istoricul bolilor în familie şi mai ales dacă există o componentă ereditară a excesului de greutate, nivelul de activitate fizică. Toate aceste elemente, împreună cu multe altele vor conduce la găsirea unei soluţii adaptate particularităţilor individuale, ceea ce asigură succesul abordării medicale și terapeutice în nutriție.

Promisiunea noastră

Nu promitem diete de slabit minune care să vă transforme peste noapte, nici nu credem în ele! Vă promitem însă un dialog și un parteneriat, vă promitem suport, înțelegere și o transformare profundă a modului dumneavoastră de a vă alimenta! Întotdeauna vom obține rezultatele dorite în timp, cu o dietă echilibrată, sănătoasă și nu în ultimul rând, foarte gustoasă. Vă asteptăm să începem marea transformare!

Nu ești din București sau este dificil să ajungi la cabinetul nostru? Nici o problemă, te putem ajuta și ONLINE.

Știm ce înseamnă să ai un program încarcat. Știm cât de mult ai amânat , din lipsă de timp, să faci o schimbare bună în alimentația ta . Acum este mult mai simplu. Suntem alături de tine pentru a te ajuta, susține și îndruma către opțiuni înțelepte și echilibrate ale modului tău de a te hrăni. Din multele diete de slabit alege profesionalismul medical.

diete de slabit personalizate

   Programul nostru este:

Luni :         de la ora 09.00-20.00               Marti :       de la ora 11.00-20.00

Miercuri:  de la ora 08.00-16.00                Joi:            de la ora 08.00-16.00

Vineri:      de la ora 08.00-13.00                 Sâmbătă și Duminică – Închis

Vă așteptăm cu drag

Dacă sunteți în căutarea unui medic nutriţionist în Bucureşti, care împreună cu echipa lui să vă conducă gradat pe drumul către greutatea ideală, către un stil de viaţă activ şi sănătos , vă invităm să ne contactați.

email

contact@naturaldiet.ro

sună acum

021 210 61 09

Vizitați-ne

Str. Toamnei 59 ,apart. 1,  sect. 2  București