cabinet medical de diabet

în contract cu c.a.s.m.b.

Cabinetul nostru  se află în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate încă din anul  2006

Oferim tuturor celor interesați ajutor specializat în ceea ce privește gestionarea corectă a tuturor problemelor de diabet zaharat prin monitorizare periodică GRATUITĂ  a stării de sănătate, precum și prin eliberarea rețetelor de medicație antidiabetică orală sau injectabilă. Verifică aici dacă ești asigurat.

 

medic diabet zaharat

Consultații gratuite diabet

Oferim consultații și rețete gratuite de diabet în baza unui bilet de trimitere și a calității dumneavoastă de asigurat în sistemul de sănătate din România.

Consultații cu plată

Dacă nu ești asigurat sau poate dorești o altă opinie despre tratamentul diabetului tău, te așteptăm pentru a face cunoștiință cu specialiștii noștri.

Consultații online

În perioada pandemiei cu SARS-COV-2, până pe 30 septembrie 2020, poți beneficia de consult online gratuit de diabet fără bilet de trimitere.

Cabinet medical de diabet în București?

Suntem aici pentru a vă ajuta

Diabetul zaharat vine cu o lecție importantă în viața dumneavoastră: aceea de a vă schimba major și permanent stilul de alimentație.Suntem aici pentru a vă îndruma către opțiuni înțelepte și echilibrate ale modului dumneavoastră de a vă hrăni.

   Programul nostru este:

Luni :         de la ora 09.00-20.00               Marti :       de la ora 11.00-20.00

Miercuri:  de la ora 08.00-16.00                Joi:            de la ora 08.00-16.00

Vineri:      de la ora 08.00-13.00                 Sâmbătă și Duminică – Închis

regim diabet zaharat

Întrebări frecvente consultații diabet

Informează-te înainte de consult !

în ce condiții pot beneficia de un consult gratuit de diabet ?

 Puteți beneficia de consult gratuit în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la alt medic specialist aflat în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Cu ce acte este necesar să vin la consultul de diabet ?
Aveți nevoie de următoarele acte:
– bilet de trimitere de la medic de familie/alt medic specialist  CĂTRE specialitatea DIABETOLOGIE (diabet zaharat, nutriție, boli metabolice)
– card de sănătate
– copie după dovada calității dumneavoastră de asigurat (talon de pensie, adeverință de salariat/ coasigurat, dovada plății directe, alte forme de asigurare)
– copie după buletin/ carte de identitate(opțional)
– analize recente de sânge (opțional).
   În absenta primelor trei categorii de acte (bilet de trimitere,card de sănătate,copie după dovada de asigurat, consultatiile  se efectuează contra cost sau se programează pentru un moment ulterior, în cazul in care pacientul se prezintă direct la cabinet.
Am nevoie de programare sau pot veni direct la cabinetul dumneavoastră ?
Este necesară o programare prealabilă telefonică (0212106109 ) sau la recepția cabinetului.
  Punctualitatea este foarte importantă pentru noi deoarece dorim să oferim fiecărui pacient timpul și atenția alocate prin programare.
nu sunt din București , pot beneficia de consult gratuit de diabet ?

Puteți beneficia de consult gratuit de diabet indiferent de orașul în care locuiți.

Este indicat sa mănânc înainte de consultul de diabet ?

Dacă sunteți programat dimineața, ideal este sa veniți pe nemâncate pentru a vi se determina glicemia din sânge capilar (din deget). Dacă sunteți programat mai târziu, este bine să veniți la DOUĂ ore dupa ce ați terminat masa.

Pot primi bilete gratuite pentru analize de sânge/urină sau alte specialități ?

 Da, se pot da bilete gratuite pentru analize uzuale și specifice de sânge/urină precum si la alte specialități medicale.

Vă așteptăm cu drag

Dacă sunteți în căutarea unui medic diabetolog în Bucureşti, care să vă îndrume către un stil de alimentație echilibrat  şi sănătos , care să vă ofere cele mai bune soluții în ceea ce privește diabetul dumneavoastră , vă invităm să ne contactați.

Adresa de email

contact@naturaldiet.ro

Sunați-ne

021 210 61 09

Adresa cabinetului

Str. Toamnei nr. 59,apart. 1, sector 2 , Bucuresti