cabinet medical de nutriȚie

slăbește sănătos

Nutriție la cabinet

Dacă vrei să slăbeşti sau medicul ţi-a recomandat să-ţi schimbi dieta pentru a controla o anumită afectiune sau doar vrei să înveţi ce înseamnă o nutriție sănătoasă, noi te putem ajuta.

Programe de nutriție

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu oferte avantajoase și reduceri semnificative atunci cand alegeți să plătiți în avans un astfel de pachet de servicii medicale.

Consultații online

Acum este mult mai simplu. Nu mai este nevoie să te deplasezi, totul se poate face online in fața calculatorului , telefonului sau a tabletei.  Mai mult timp, mai multă libertate, mai multă informație.

 Nu mai lăsa pe mâine ce poți face azi !

Acum este cel mai bun moment pentru a face o schimbare bună în alimentația ta . Știm cât este de  dificil acest moment de început. Suntem aici , alături de tine pentru a te îndruma către opțiuni înțelepte și echilibrate ale modului tău de a te hrăni. Nutritie sănătoasă = NaturalDiet

medic ofera o nutritie sanatoasa bazat pe fructe si legume

Nu ești din București sau este dificil să ajungi la cabinetul nostru? Nici o problemă, te putem ajuta și ONLINE.

Nutriție online audio/video

Știm ce înseamnă să ai un program încarcat. Știm cât de mult ai amânat , din lipsă de timp, să faci o schimbare bună în alimentația ta . Acum este mult mai simplu. Suntem alături de tine pentru a te ajuta, susține și îndruma către opțiuni înțelepte și echilibrate ale modului tău de a te hrăni. Din multele diete de slabit alege dieta personalizată a medicului nutriționist .

   Programul nostru este:

Luni :         de la ora 09.00-20.00               Marti :       de la ora 11.00-20.00

Miercuri:  de la ora 08.00-16.00                Joi:            de la ora 08.00-16.00

Vineri:      de la ora 08.00-13.00                 Sâmbătă și Duminică – Închis

nutritie sanatoasa

Întrebări frecvente consultații nutriție

Informează-te înainte de consultul de nutriție !

De ce să aleg cabinetul medical de nutriție Naturaldiet ?
  • Specialiștii noștri nu se vor grăbi niciodată să vă ofere un regim alimentar standard, identic pentru toți .
  • Pentru a alcătui o dietă personalizată, medicul nutriţionist trebuie să afle o mulţime de detalii despre pacient. Are nevoie de informaţii despre stilul său de viaţă, obiceiurile alimentare, stare de sănătate, alergii şi intoleranțe alimentare, preferinţe alimentare.
  • De asemenea  istoricul bolilor în familie şi mai ales dacă există o componentă ereditară a excesului de greutate, precum și nivelul de activitate fizică. Toate aceste elemente, împreună cu multe altele vor conduce la găsirea unei soluţii adaptate particularităţilor individuale.
  • Doar această abordare este singura vare asigură succesul abordării terapeutice în nutriție.
Care este cel mai important factor, atunci când vreau să slabesc ?
  • Cel mai important factor ești chiar TU. Dacă nu ești încă decis/ă să faci o schimbare în stilul tău de viaţă, atunci şansele de nereușită sunt foarte mari. Să Vrei, să Știi, să Poți și să Faci sunt cele 4 aspecte importante fără de care nu vei reuși niciodată nimic.
  • Probabil te aşteptai să îți spunem că cea mai importantă este dieta. Da, posibil, însă metoda în sine (tipul dietei) îți oferă doar ceea ce ai nevoie ca să Știi. Noi îți vom oferi și o întelegere coerentă, pe termen lung, a tot ceea ce ai nevoie ca să  Poți. Dar să Vrei si să Faci va fi și va rămâne întotdeauna numai la latitudinea ta.
Am nevoie de programare sau pot veni direct la cabinetul dumneavoastră ?
Este necesară o programare prealabilă telefonică (0212106109 ) sau online.
  Punctualitatea este foarte importantă pentru noi deoarece dorim să oferim fiecărui pacient timpul și atenția alocate prin programare.
De ce este nevoie să vin la consultațiile de monitorizare și control ?
  • Consultaţiile de monitorizare și control au rolul de a vă menţine motivaţia la cote înalte, de a analiza evoluţia procesului de scădere/creştere în greutate. Au rolul de a discuta despre problemele şi obstacolele pe care le -ați întâmpinat şi de a găsi soluţii potrivite pentru depăşirea acestora.
  • La fiecare consult  de monitorizare si control  vom face măsurători şi vom analiza compoziţia corporală. Vom discuta pe baza jurnalului de alimenaţie şi activitate fizică şi vom planifica strategia pentru perioada următoare.
Pot obtine o dietă personalizată fără sa aleg un Pachet de nutriție pe termen lung ?

Făra nici o problemă. Poți veni doar la o singură consultaţie. Fie pentru a obţine consiliere într-o anumită problemă (cum ar fi verificarea unei diete pe care deja o urmezi, fie o analiză amănunțită a alimentației tale, investigații fiziologice etc.). Totuşi, trebuie avut în vedere faptul că programele pe termen lung aduc rezultate sigure

Este necesar sa fac sport pentru a slăbi?

Noi îți vom recomanda să faci mișcare, dar acceptăm şi varianta în care nu dorești să mergi pe această cale.

Se poate slabi şi fără sport. Rezultatele însă, nu sunt la fel de bune şi nici atât de durabile. Este important să asociezi  activitatea fizică cu programul de scădere în greutate.

Vă așteptăm cu drag

Dacă sunteți în căutarea unui medic nutriţionist în Bucureşti, care împreună cu echipa lui să vă conducă gradat pe drumul către greutatea ideală, către un stil de viaţă activ şi sănătos , vă invităm să ne contactați.

email

contact@naturaldiet.ro

sună acum

021 210 61 09

Vizitați-ne

Str. Toamnei 59 ,apart. 1,  sect. 2  București